Följ oss             Nyhetsbrev

Singin' in the rain

Efter framgångarna med Chess tar vi nya tag för att ge er nästa musikalföreställning på topp-nivå i det intima formatet!

Även nästa år blir det något man känner igen och som många har en varm relation till, en riktig klassiker, nämligen Singin' in the rain. Den har ofta benämnts som världens bästa musikalfilm och med nummer som ”Goodmorning” ”Make èm laugh” och titlesången ”Singin´in the rain” är det lätt att förstå varför.

Ni kommer få följa filmsstjärnan Don Lockwood och hans odrägliga motspelerska Lina när de ska anpassa sig till övergången från stumfilm till talfilm. Kan man göra musikalfilm med en diva som varken kan sjunga eller dansa? Och hur löser man det när personen ifråga är helt omedveten om problemet?
Tillsammans med sin bäste vän Cosmo och den unga lovande Cathy lyckas de lösa uppgiften. Längs med vägen bjuds ni på stepp och slapstick, stumfilm och sång, dans, skratt, kärlek och förstås REGN!

Singin´in the rain är en kärleksfull hyllning till tiden då Hollywood gick från stumfilm till ljudfilm. Med humor och oemotståndliga sånger berättas historien om de problem som uppstod. Vi kommer att bjuda er på allt det Singin' in the rain ”ska” innehålla, i en mix av igenkänning och vår egen tolkning, vilket är vårt signum.

I huvudrollen ses Erik Höiby som Don Lockwood och Viktor Johnsson ikläder sig rollen som Cosmo Brown. Erik är en av Sveriges mest lovade unga musikalartister och har tidigare setts i bli Evita, Jesus Christ Superstar och senast Bullets over Broadway på Göta Lejon. På Göteborgsoperan har han medverkat i Cracy for you, Sunset Boulevard, My fair lady och Guys and dolls. Viktor är Skånepåg och nyligen utexaminerad från Balettakademin, hans första roll var i Spelman på taket på Uppsala Stadsteater, i vintras medverkade han i The Elf på Tivoli i Köpenhamn och i sommar syns han på Fredriksdalsteater och i höst är vi glada att ha honom som den spralliga, galna och skönsjungandes Cosmo. I rollen som den koleriska regissören syns Kristianstads egen stolthet David Rix. Den kvinnliga huvudrollen Kathy Selldon görs av Sissela Persson från Österlen som precis går ut Performing Arts School i Göteborg. Lina Lamont gestaltas av Malin Karlsson som tidigare bl a setts somLovis i Ronja Rövardotter på Kristianstads Teater.

Missa inte denna charmiga klassiker!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå