Följ oss             Nyhetsbrev

Medarbetare

Ola Hörling

Regissör och koreograf

Ola har gått Balettakademien i Göteborg, han har regisserat och koreograferat samt översatt operor, musikaler och dansföreställningar de senaste 20 åren. Driver UnderhållnninsgPatrullen och Skånska Operan tillsammans med Åsa Jensen.

Åsa Jensen

Producent

Åsa driver UnderhållningsPatrullen och Skånska Operan tillsammans med Ola Hörling. Hon har tidigare jobbat på bl.a. Barnens Scen, Regionteatern Blekinge/Kronoberg, Expressteatern och Kulturhuset Barbacka. Återfinns just nu även i Lunds kommun. Brinner för musikteater och trivs med sin ledande roll bakom kulisserna. Tycker om att mysa med familjen i vardagsrumssoffan.

Lukas Elgmo

Musikaliskt ansvarig & kapellmästare

Lukas har gått på Sundsgårdens folkhögskola och Musikhögskolan i Malmö. Han gör sitt elfte år i diket och sjunde som arrangör av musiken vid musikaluppsättningar på Kristianstads Teater. Lukas jobbar som arrangör, kapellmästare, musiker och pedagog.

Rigmor Grönwall

Scenograf & rekvisitör

Som scenograf har Rigmor gjort allt ifrån Djungelboken, Mästerkatten och Shrek till halloweenrum, lekrum, Dickens London och skulpterade jättebajskorvar. Sysselsättning: Musikalartist, scenograf och producent. Hon har även ett förflutet som musikalartist i bl a: Nine och Kaspar Hauser på Malmö Opera och i Grease, Annie, Cats och High School musical på Nöjesteatern. Hon har även producerat Disneys Djungelboken och skriver och producerar vetenskapsteater för barn.

Fredrika Lilius

Kostymör

Efter sin utbildning på Stenebyskolan har Fredrika gjort kostym till ett tjugotal uppsättningar. Hon har gjort kostym till samtliga av UnderhållningsPatrullens föreställningar och jobbar även med Åsa och Ola med Skånska Operan. Fredrika har tidigare arbetat som kostymassistent på Malmö Stadsteater och Malmö Opera.

Johanna Axerup

Produktionsassistent

Johanna är utbildad på Stockholms Elementära Teaterskola och har gått programmet Teaterns teori och praktik på Teaterhögskolan i Malmö. Hon har tidigare medverkat i flertalet av UnderhållningsPatrullens uppsättningar på Kristianstad Teater och även spelat roller och producerat föreställningar med det egna produktionsbolaget Axerup Production. I somras var hon turnéledare för Skånska Operan som spelade Don Giovanni runt om i Skåne. Detta blir Johannas första år på andra sidan scenkanten, när hon nu står bredvid scenen istället för på.

Mimmi Wikdahl

Koreografassistent

Mimmi har studerat på Lunds dans- och musikalgymnasium och Performers college. Hon har tidigare medverkat i UnderhållningsPatrullens uppsättning av Singin´ in the rain på Kristianstad teater. Nu pluggar hon konsthistoria.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå