Följ oss             Nyhetsbrev

Tävla och vinn biljetter!

Vill er klass se ”School of Rock” på Kristianstads Teater?

Delta och tävla om biljetter till hela klassen!

Tävlingen är ett samarbete med Sparbanken 1826 och är öppen för er som går i Årskurs 5 vårterminen 2022 - Årskurs 6 höstterminen 2022. Gör er egen musikvideo-version av låten ”Stick it to the man” från musikalen. Gör en tiktok, spela och sjung, gör en a capella-version, dansa, mima, gör ett videokollage… Bara fantasin och kreativiteten sätter gränserna!

Har ni inte möjlighet att spela in en musikvideo går det även att skicka en annan kreativ eller skriftlig motivering på varför just ni borde ges möjlighet att se föreställningen.

Ni skickar in ert bidrag och en jury kommer att utse vinnarna. Juryns beslut går inte att överklaga. Totalt 350 platser erbjuds till 10 klasser inkl. lärare den 13 oktober kl 19.00. Vinnarens bidrag kommer att visas på teatern innan föreställningen och dessutom finnas på UnderhållningsPatrullens hemsida.

Så vad väntar ni på? Sätt i gång att skapa! Vi är så spända på att se vad ni kan hitta på. (Behöver ni noter på låten? Det kan ni be oss om, så ska vi skicka noter med melodi och ackord-analys.)

Bidragen sänds till info@underhallningspatrullen.se
Sista dag för att skicka in bidrag är den 10 september. Har ni frågor eller funderingar? Hör av er till vår producent Åsa Jensen - 040-187595, info@underhallningspatrullen.se

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå