Följ oss             Nyhetsbrev

FAQ Corona

Vi säljer i dagsläget 142 platser på Kristianstad Teater. Dessa är uppdelade i sällskap om 1-4 personer. Mellan varje sällskap är avståndet minst 1 meter. Om du är ett sällskap på 2 personer ska du köpa biljetter markerade för 2 personer, är ni 3 personer ska ni köpa för ett sällskap om 3 personer etc.

Här följer svaren på några vanliga frågor kring Covid 19 och besök på Kristianstad Teater

Vi är ett större sällskap än 4 personer, kan vi inte sitta tillsammans?
Tyvärr har vi ingen möjlighet att lösa detta med de restriktioner som råder nu. Ni får välja att köpa biljetter uppdelat men nära varandra. T ex 3+2 om man är 5 personer.

Vad händer om restriktionerna lättas?
Vi följer Folkhälsomyndighetens regler och om det kommer lättnader och vi får ta in fler besökare kommer vi att släppa upp fler biljetter till försäljning.

Vad händer om restriktionerna om färre antal i publiken återkommer?
Vår målsättning är att spela så länge vi får ta in publik. Om föreställningen ställs in kommer ni att få pengarna tillbaka.

Vad händer om jag blir sjuk eller har symptom och inte kan gå?
Det går alltid bra att byta dina biljetter till valfri föreställning utan kostnad. Det går även att ta en avbeställningsförsäkring för 30 SEK per biljett och då betalas hela biljettpriset tillbaks om du på grund av oförutsedd händelse inte kan delta på evenemanget.

Det finns inga lediga platser på det datum jag önskar gå som passar storleken på mitt sällskap, vad gör jag då?
Vi uppmanar dig att välja en annan dag om möjligt, annars ring vår producent Åsa på 0733-423842 för att se om det går att lösa.

Varför går det att köpa biljetter för ett sällskap på 3, när det är markerat för ett sällskap på 4 personer ( t ex), om ni nu säger att man inte ska göra det?
Vi har inte kunnat lösa tekniken på bättre sätt med detta system som vi använder. Vi markerar tydligt vid start av köp att man ska köpa för den storleken som man är i sitt sällskap samt att vi förbehåller oss rätten att byta era platser om det är köpt på felaktigt sätt. Detta är förstås inte optimalt och medför också en massa extra arbete för oss men tyvärr var detta det bästa sättet att lösa det på.


Hemsida & Design av Intendit Webbyrå